Friends For Ever!

Συνολικές προβολές σελίδας

2012/01/04

Top 10 + Award!!!

Η κυρία Άσπα μου χάρισε την ευκαιρία να παίξω το "διάσημο" πλέον παιχνίδι "Top 10" στο οποίο πρέπει να γράψω τα δέκα αγαπημένα μου και μου χάρισε κιόλας και βραβείο! Σας ευχαριστώ! Αρχίζω λοιπόν με το βραβείο:
Και τώρα πρέπει να το χαρίσω σε μερικά blogs που έχουν κάτω από 200 επισκέπτες αν δεν κάνω λάθος... Χμ...


Πάμε τώρα στο παιχνίδι...

1.Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι η "Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά", με συγκίνησε ιδιαίτερα μόλις άρχισα να το διαβάζω και το τι κλάμα έριξα μετά δεν λέγετε!

2.Η αγαπημένη μου πόλη είναι... Για να πω την αλήθεια είναι πάρα πολλές αλλά πιστεύω πως περισσότερο απ' όλες μου αρέσει το Παρίσι. Δεν έχω πάει, όμως σε μερικά χρόνια σίγουρα θα το κάνω!

3.Το αγαπημένο μου γλυκό είναι η τούρτα σοκολατίνα, τη λατρεύω!

4.Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Midnight Poison (αν και δεν βάζω αρώματα, δεν μ'αρέσει)

5. Τα αγαπημένα μου παπούτσια (κανονικά πρέπει να πω τις αγαπημένες μου μπότες αλλά είμαι μικρή ακόμα) είναι χμ, τα σταράκια...

6. Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι το Λονδίνο (επίσης δεν έχω πάει αλλά πολύ θα ήθελα!!!) 

7. Το αγαπημένο μου blog... Το καθένα blog έχει τη χάρη του και μου αρέσουν όλα εξίσου το ίδιο, αλλά ίσως περισσότερο το "Χαρούμενο Δημοτικό" της κυρίας Βανέσσας, γιατί ήταν κάποτε blog της τάξης μου (και δεν είναι πια) και επειδή ήταν η αιτία να αρχίσω κι εγώ το δικό μου blog... Αλλά να ξέρετε ότι όλα τα ιστολόγια σας είναι υπέροχα!

8. Η αγαπημένη μου εκπομπή στην τηλεόραση είναι το "Junior MasterChef"

9. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια (μνιαμ,μνιαμ)

10. Και η αγαπημένη μου ανάρτηση εδώ (δεν έχω και πολλές, χιχι) είναι η 

Τώρα εγώ το δίνω στα εξής blogs (που ξέρω ότι δεν το έχουν παίξει):


Αυτά(σταματώ στο 7 γιατί είναι ο τυχερός μου αριθμός) και πάλι ευχαριστώ πολύ την κυρία Άσπα(σια)

22 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα κι εδώ, Δήμητρα κι ευχαριστώ για το βραβείο-παιχνίδι!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρα δεν κατάλαβα θέλεις να γράψω στο μπλογκ μου 10 αγαπημένα μου πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, είναι ένα παιχνίδι. Με τη σειρά πρέπει να γράψετε τα 10 αγαπημένα σας όμως συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή αυτά που έγραψα εγώ: Αγαπημένο βιβλίο, αγαπημένη πόλη, αγαπημένο γλυκό, αγαπημένο άρωμα, εγώ έγραψα αγαπημένα παπούτσια επειδή είμαι παιδί όμως οι μεγάλοι συνήθως εκεί γραφούν τις αγαπημένες τους μπότες, αγαπημένος προορισμός, αγαπημένο blog, εγώ έγραψα αγαπημένη εκπομπή οι μεγάλοι συνήθως γράφουν εκεί αγαπημένο μέρος για καφέ, αγαπημένο φαγητό και αγαπημένη ανάρτηση στο blog σας. Αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κοριτσάκι!Το πήρα το βραβείο μου και το τοποθέτησα ήδη σε περίοπτη θέση :) Έπαιξα και το παιχνιδάκι σας με το έτσι θέλω χιχι :Ρ

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, δεν σας έδωσα το παιχνίδι; Τώρα σας βάζω, νόμιζα ότι σας είχα βάλει αλλά βλέπετε το πρωί ήμουν και μες στη νύστα. Κυρία Σελένα μπορώ να σας ζητήσω μια χάρη; Επειδή γράφετε πολύ ωραία θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για το παραμύθι που έγραψα στο "The Craziest Class", "Το ημερολόγιο της Βάσιας"; Θέλω να με διορθώσετε γιατί θέλω να το κλείσω καλά... Όσο γίνεται δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρα καλησπέρα,
    Εύχομαι παιδί μου να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα!! Το αξίζεις με άριστα 10!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ κυρία Μάνια, θα προσπαθήσω να μην σας απογοητεύσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ!!!ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ.ΥΓ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Νάσια εγώ σας είχα καταλάβει, τα μαθήματα φυσικά είναι πάνω απ' όλα ειδικά για την ηλικία μας.
    Χαχα, μην της το πείτε αλλά δεν είναι και κακό κανείς να έχει διάθεση για χορό και τραγούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ, Δήμητρα! Καλώς βρεθήκαμε κι εδώ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλώ! Καλώς μας ήρθατε, καλώς μας ήρθατε, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμητρα σου έδωσα και εγω το βραβειάκι...χα χα ..φιλακια καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο μωρό μου που έπαιξες το παιχνίδι τόσο όμορφα!!!έχουμε 3 κοινά σημεία!!!Παρίσι, σοκολάτα και όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου, διάβασα κι εγώ την "καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά" και το κλάμα που έριξα δεν λέγεται!!Ακόμα το θυμάμαι!!!φιλάκια και ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς γλυκούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι κυρία Φανή, είναι πολύ συγκινητικό το παραμύθι αυτό που δεν είναι και παραμύθι για να πω την αλήθεια. Ειδηκά το τέλος του Μπαρμπα-Θωμά... Τι να πω, κρίμα... Καλή χρονιά να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς σε βρήκα Δήμητρα!!! Καλή χρονιά και από εδώ!!! Πολύ χαριτωμένο το blogακι σου!!!! Τί μου θύμησες!!! Τα σταράκια μου ήταν κοκκινα!!! Θα συμφωνήσω με την σοκολατίνα και την μακαρονάδα. Τελικά δεν ξέρω αν εμείς ή οι ιταλοί είμαστε πιο πολύ μακαρονάδες??? Χαίρομαι που θα τα λέμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς μας ήρθατε κυρία Barbara! Κι εγώ χαίρομαι που θα τα λέμε, ελπίζω να περάσετε όμορφα εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μικρούλα μου καλή χρονιά!! Σου εύχομαι να είναι γεμάτη χρώματα, αρώματα, μουσικές, ταξίδια και αμέτρητα χαμόγελα!! Σ' ευχαριστώ που με επέλεξες για το παιχνίδι και στην επόμενη ανάρτησή μου θα δεις και το δικό μου TOP 10... Φιλάκια!!

    Υ.Γ. Το θέμα με τον πληθυντικό δεν το ξεπεράσαμε βλέπω... Εγώ απλά θα σου πω οτι θα ένιωθα πιο όμορφα αν μου απευθυνόσουν στον ενικό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οκ ειρήνη, χαίρομαι που χάρηκΕΣ που ΣΟΥ χάρισα το παιχνίδι. Κι εγώ ΣΟΥ εύχομαι τα καλύτερα και θα προσπαθήσω να ΣΟΥ μιλάω στον ενικό όπως τώρα!
    Καλύτερα έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή