Friends For Ever!

Συνολικές προβολές σελίδας

2012/01/16

Λυπάμαι πολύ....

Φίλοι μου, λυπάμαι πολύ όμως σκέφτηκα αρκετά και τελικά αποφάσισα να κλείσω το blog αυτό. Δεν μπορώ να έχω 2 blogs, μόνο το ένα μπορώ να κρατήσω γιατί έχω πολλά στο κεφάλι μου. Σας ζητώ ένα ΜΕΓΑΛΟ συγγνώμη! Αν θέλετε, μπορείτε να με βρείτε εδώ. Και πάλι σας ζητώ συγγνώμη, γιατί νιώθω πολύ άσχημα!


13 σχόλια:

  1. Κρίμα γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο.. (Γιατί δεν το κρατάς και να το ενημερώνεις αραιά και που, όποτε βρίσκεις χρόνο)? Αν όμως δεν προλαβαίνεις και τα δύο θα σε βρίσκουμε στο άλλο (που είναι επίσης πολύ ωραίο)! Φιλάκια γλυκιά μου Δήμητρα! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην στεναχωριεσαι καθολου δεν πειραζει! αφου μπορουμε να σε βρισκουμε στο αλλο μπλογκ! :)) να εισαι καλα Δημητρουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίο! Ηδη εχω γραφτεί στο άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, λυπάμαι πραγματικά όμως... Δεν γίνεται να το έχω παρατημένο αυτό το ιστολόγιο. Το άλλο δεν μπόρεσα να μην το κρατήσω... Ήταν το πρώτο μου blog. Το αγαπώ πολύ... Λυπάμαι και ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενναίο και ταλαντούχο,κοριτσάκι...μην λυπάσαι μόνο κάνε αυτό που πρέπει και καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρούλα μου, μην στενοχωριέσαι! Θα τα λέμε από το άλλο σου μπλογκ! Θα μπορούσες πάντως κάποιες αναρτήσεις που επρόκειτο να βάλεις σ' αυτό το μπλογκ να τις έχεις στο πρώτο σου ιστολόγιο, αφού το αγαπάς τόσο πολύ! Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη νιώθεις άσχημα, Δήμητρα! Το σημαντικό είναι να μπορούμε να σε διαβάζουμε! Ραντεβού, λοιπόν, στο άλλο ιστολόγιο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη λυπάσαι, κοριτσάκι! Όσοι θέλουν να είναι μαζί σου, να είσαι σίγουρη πως θα σε ακολουθήσουν στο άλλο σου "σπιτάκι". Ραντεβού εκεί, λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μου κορίτσι, μην λυπάσαι... Κάνε αυτό που θεωρείς καλύτερο! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μην λυπάσαι καθόλου γλυκιά μου.Θα τα λέμε στο άλλο σου blog.Αν κάποια στιγμή χαλαρώσεις το ξαναφτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοριτσάκι μου καλό μη στεναχωριέσαι!! Καλά κάνεις και κλείνεις το μπλογκ. Εσύ είσαι μικρή και εχεις και το σχολείο. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο γιατί το μπλογκ εχει υποχρεώσεις. Δεν πειράζει θα τα λέμε από το αλλο μπλογκ. Φιλάκια πολλά γλυκειά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητρούλα μην στεναχωριέσαι. Θα τα λέμε από το άλλο blog. Δεν θα χαθούμε!!! Πάω ήδη να σε βρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή